Da li pišete CV-jeve ili nudite povratne informacije?

Tražite dodatnu pomoć za svoj CV? Iako ne nudimo uslugu pisanja CV-ja, sada nudimo mogućnost dobijanja stručnog mišljenja o vašem CV-ju! Ova opcija je dostupna u funkciji „Ponude“ na svakom nalogu na CVapp.rs. Jednostavno idite na meni u zaglavlju na vrhu stranice vašeg naloga, idite do odeljka „Ponude“ i pogledajte sve sjajne mogućnosti koje su tamo dostupne.

Takođe nudimo kompletnu biblioteku resursa koji će vam pomoći da se nađete na pravom putu:


  •  Primeri  - Iskoristite našu biblioteku od 250 + primera CV-jeva sa CV-jevima koji se mogu uređivati organizovanim po delatnostima. Uštedite vreme koristeći primer za početak.
  •  Blog – toplo preporučujemo da posetite naš blog da biste dobili najnovije i najbolje savete za pisanje CV-ja i traženje posla. Pišemo o svim našim najčešće postavljanim pitanjima i naporno radimo da ponudimo najkorisnije i najpovoljnije savete.
  •  Kako napisati CV - Koristite našu interaktivnu e-knjigu sa poglavljima posvećenim najvažnijim delovima CV-ja sa pravilima, savetima, besplatnim primerima i još mnogo toga.
  • Još jedna korisna nova funkcija našeg kreatora CV-ja je naš alat za sugestiju veština. Znati koje veštine navesti može biti teško, ali uz pomoć naših algoritama mašinskog učenja, CVapp.rs obavlja taj posao umesto vas. Naš kreator CV-ja će automatski predložiti odgovarajuće veštine na vrhu odeljka. Kada ih dodate, sistem će analizirati trenutnu sliku i predložiti nove relevantne veštine, koje možete da prilagodite na nivou položaja i iskustva.

Naš uređivač naslova odeljka je još jedan način da se olakša pisanje CV-ja i omogućava vam da prilagodite svoj CV svojim željama.


Takođe obavezno pročitajte naš bilten, koji je prepun najnovijih i najboljih saveta vezanih za CV i karijeru. Svake dve nedelje naši stručnjaci za karijeru prikupljaju najbolje savete vezane za CV i posao i dostavljaju vam ih direktno u prijemno sanduče. Profesionalni praktični životni saveti, metode traženja posla, analize CV-ja, saveti za produktivnost i mentalno zdravlje i još mnogo toga – spremni za čitanje za samo 15 minuta ili manje!


Pored čitanja i korišćenja naših online resursa, možete da koristite CVapp.rs da biste podelili link svog CV-ja. Razmislite o tome da svoj CV podelite sa kolegom, karijernim savetnikom, prijateljem od poverenja ili čak vašim roditeljima, ili članom porodice kako biste saznali njihovo mišljenje. Pitati nekoga za povratnu informaciju ili pregledati svoj CV pre nego što ga pošaljete poslodavcu je odličan način da uočite greške ili identifikujete delove svog CV-ja koji zahtevaju dodatni rad. Takođe obavezno iskoristite našu neverovatnu novu funkciju u našem kreatoru koja će pomoći da bolje pripremimo naše korisnike za razgovore za posao: škola razgovora za posao! Pruža različite korisne alate, uključujući lažne intervjue, koji vam mogu pomoći da odredite strategije za postizanje najboljih rezultata intervjua. Sa školom razgovora za posao možete napraviti prilagođeni plan kako biste sebi dali veće šanse za uspeh na razgovoru. Zašto sebi ne stvorite najbolje moguće šanse? Pogledajte školu razgovora za posao danas!


Takođe možete imati koristi od naše jedinstvene funkcije statistike deljenja CV-ja koja vam omogućava da vidite ko je pregledao vaš CV, sa koje lokacije i koliko dugo. Ovo će vam pomoći da procenite efikasnost svog CV-ja i izvršite izmene ako je potrebno. Praćenje lokacije ponuđeno u ovoj funkciji takođe će vam omogućiti da pratite globalne mogućnosti i identifikujete potencijalne poslodavce na osnovu grada/zemlje. Sada možete bolje da spavate znajući da nećete slučajno propustiti zainteresovane regrutere!

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas