Kako mogu da promenim jezik svog CV-ja ili propratnog pisma?

Možete promeniti jezik svog CV-ja ili propratnog pisma u bilo kom trenutku. Trenutno podržavamo engleski, rusku, holandski, španski, švedski, danski, norveški, nemački, francuski, portugalski, italijanski, poljski, češki, finski, kinesku i hindi.


Postoji dva načina da promenite jezik svog CV-ja ili propratnog pisma.

Opcija br. 1: Registrujte se na lokalni brend

Ukoliko ste ovde, verovatno ste nas pronašli preko našeg međunarodnog brenda Resume.io.  Imamo još 10 dodatnih lokalnih brendova: Holandija, Španija, Danska, Italija, Poljska, Francuska, Finska, Češka, Švedska, i Norveška. Ako želite, možete da posetite naše lokalne brendove tako što ćete skrolovati do dna stranice Resume.io i kliknuti na emotikon zastavice. Ako se prijavite preko lokalnog brenda, vaš CV i vaše iskustvo u aplikaciji biće na lokalnom jeziku.*

Pogledajte snimak ekrana ispod. 

Opcija br. 2: Promenite jezik svog CV-ja ili propratnog pisma


Kliknite da biste promenili jezik u svom CV-ju tako što ćete kliknuti na zastavicu na vrhu uređivača i izabrati svoj jezik. Pogledajte snimak ekrana ispod.


Opcija br. 2: Promenite jezik svog CV-ja 

Možete brzo da promenite jezik u svom CV-ju u dva jednostavna koraka koristeći novu verziju našeg uređivača CV-ja.

Korak 1: Proverite da li koristite najnoviju verziju uređivača CV-ja tako što ćete se uveriti da vaša aplikacija izgleda kao na snimku ekrana ispod. Ako vaša aplikacija izgleda drugačije, možete da kliknete na ovaj link da biste ažurirali svoju verziju **:https://resume.io/app/create-resume/templates

Korak 2: Kliknite da biste uredili CV u kojem želite da promenite jezik. Promenite jezik svog CV-ja klikom na zastavicu na vrhu uređivača i izborom željenog jezika. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Trenutno podržavamo:

● engleski

● ruski

● holandski

● španski

● švedski

● danski

● norveški

● nemački

● francuski

● portugalski

● italijanski

● poljski

● češki

● finski

● kineski

● hindi


Obavestite nas ako postoji jezik koji biste želeli da podržimo. Možda ćemo vas čak zamoliti za pomoć pri prevođenju! 🌎

* Ako već imate nalog na Resume.io i napravili ste CV, primetićete da ćete, ako pokušate da se registrujete na jednom od naših lokalnih brendova koristeći istu email adresu, biti preusmereni nazad na Resume.io. Nažalost, brendovi u ovom trenutku rade na potpuno različitim sistemima. Preusmeravamo vas jer u suprotnom možda nećete uspeti da pronađete verziju svog CV-a koju ste prethodno napravili. Možete se registrovati s novom adresom e-pošte ili se obratiti našem timu za podršku ako vam je potrebna dodatna pomoć. 

Takođe smo uzbuđeni što možemo da objavimo da smo pokrenuli našu veb stranicu i kreatora CV-ja u Velikoj Britaniji! Naši korisnici iz Engleske, Škotske, Velsa i Severne Irske sada mogu DA UŽIVAJU u moćnom kreatoru CV-ja, stručno dizajniranim šablonima CV-ja, resursima za karijeru i CV, praćenju poslova i još mnogo toga! Raduje nas što ste napravili prvi korak u pridruživanju grupi od 15 miliona naših korisnika na putu ka uspehu.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas