Da li mogu da preuzmem svoj CV u Word ili PDF formatu?

Kada vaš CV bude spreman, postoji nekoliko načina na koje možete da izvezete svoj CV ili propratno pismo da biste počeli da se prijavljujete za posao. Možete da preuzmete PDF, DOCX ili TXT datoteku svog CV-ja direktno sa svoje kontrolne table ili iz uređivača CV-ja. Takođe, možete spojiti svoj CV i propratno pismo u jedan PDF fajl radi najveće moguće praktičnosti i organizovanosti. Osim dugmeta „Preuzmi PDF“, takođe možete videti padajući meni „Više“ sa opcijama za preuzimanje u formatu DOCX ili TXT datoteke. Pored toga, opcija preuzimanja u DOCX/Word formatu je spremna za naš najpopularniji šablon „Stokholm“, a sada je potpuno spremna i za naš šablon „Sidnej“. Napomena: Kada preuzimate svoj CV kao Word dokument koristeći šablon „Sidnej“, bočna traka u boji na drugoj stranici može da izgleda drugačije nego na prvoj stranici. Međutim, kada se odštampa, boje će se poklapati. Takođe možete da pristupite opciji „Podeli link“ ovde. Takođe smo radosni što je opcija eksportovanja u Docx (Word) format sada dostupna i za jedan od naših popularnijih šablona, „Dablin”.

Pogledajte snimke ekrana ispod. 

Ako koristite besplatni plan, možete da izvezete svoj CV u TXT datoteku ili da delite online linkove do svog CV-ja. 


Ako ne želite da izvršite nadogradnju na premium dizajniranu temu, izvoz u TXT datoteku će vam omogućiti da kopirate i zalepite sadržaj vašeg CV-ja u jednostavan program za obradu teksta, kao što je Word ili Google Docs. Pored toga, deljenje linka online vam omogućava da zadržite svoj CV u premium dizajniranoj temi koja je dostupna online.


Izvoz u DOCX

Trenutno pokrećemo beta verziju preuzimanja CV-ja u DOCX formatu, a ažuriranje će biti dostupno svim našim korisnicima nakon završenog ispravnog testiranja. To je premium funkcija koja može biti korisna u nekim zemljama gde poslodavci zahtevaju Word dokument umesto PDF-a. Ova sjajna opcija je dostupna jednostavnim klikom na dugme „...“ pored dugmeta „preuzmi“ u našem kreatoru CV-ja (vidi ispod).

Izvoz u DOCX

Svoj CV takođe možete preuzeti kao DOCX datoteku. DOCX datoteke (Word) su sačuvane u našim najpopularnijim šablonima „Stokholm“ i „Sidnej“. Pogledajte vizualni pregled iznad da biste videli kako će izgledati vaš dokument nakon izvoza. DOCX datoteke vam omogućavaju da uređujete stilove, veličine i boje na vašem uređaju.

Ako kliknete na ovo dugme „…“ prikazaće se jednostavan padajući meni u kojem je ponuđeno nekoliko načina za preuzimanje vašeg CV-ja:

Zašto se preuzimanje DOCX dokumenata razlikuje od preuzimanja PDF dokumenata?

Uvek su vam na raspolaganju 3 opcije za preuzimanje vašeg CV-ja: možete ga preuzeti kao TXT datoteku (besplatno), PDF ili DOCX datoteku. Vaš CV će izgledati isto uprkos tome koju opciju preuzimanja odaberete, osim u slučaju TXT datoteke.

Nova mogućnost preuzimanja u DOCX formatu dostupna je za naše popularne šablone „Stokholm“ i „Sidnej“. Jednostavno preuzmite i započnite proces prijave za posao. Imajte na umu da šablon „Sidnej“ ima bočnu traku u boji koja deluje drugačije na drugoj stranici u pregledu, međutim, trebalo bi da se podudara sa bočnom trakom na prvoj stranici nakon preuzimanja ili štampanja.

Svi naši šabloni su profesionalno testirani šabloni CV-ja koji prate tačna „pravila za CV“ koja poslodavci traže. 

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas