Kako da pregledam svoj CV i propratno pismo?

Kada počnete da dodajete sadržaj u svoj CV i propratno pismo, možete da pregledate svoj dokument u šablonu u bilo kom trenutku na stranici za pregled. Vaše izmene se pokazuju u pregledu u realnom vremenu.

Ako želite uvećani pregled, takođe možete da kliknete bilo gde na stranici za pregled da biste videli veću verziju svog CV-ja ili propratnog pisma. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Ne zaboravite da pogledate sve naše šablone ovde! Ako vam se ne sviđa kako trenutno izgleda vaš CV, promenite ga brzim klikom na dugme i isprobajte potpuno novi šablon.

I sačekajte! Obavezno pročitajte naš bilten, koji je prepun najnovijih i najboljih saveta vezanih za CV i karijeru. Svake dve nedelje naši stručnjaci za karijeru prikupljaju najbolje savete vezane za CV i posao i dostavljaju vam ih direktno u prijemno sanduče. Profesionalni praktični životni saveti, metode traženja posla, analize CV-ja, saveti za produktivnost i mentalno zdravlje i još mnogo toga – spremno za čitanje za samo 15 minuta ili manje!

Možete se pretplatiti (ili otkazati pretplatu) na naš bilten u podešavanjima vašeg naloga, kao što je prikazano na slici ispod.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas