Šta mogu da uradim sa premium pretplatom?

Premium nalog vam daje potpuni pristup svim premium funkcijama našeg sajta, uključujući potpuni pristup našem sve većem izboru šablona CV-jeva sa kojima se dobijaju poslovi i šablona propratnog pisma, mogućnost preuzimanja PDF i Docx dokumenata i još mnogo toga. Pored naših nagrađivanih šablona CV-jeva, sada nudimo i 18 inovativnih i svežih šablona propratnih pisama. U nastavku pogledajte listu najkorisnijih funkcija dostupnih preko premium naloga:


Funkcije premium pretplate

●        Neograničen broj CV-jeva i propratnih pisama

●        Svi premium šabloni i boje

●        Neograničeno preuzimanje PDF fajlova


Takođe sa ponosom najavljujemo pokretanje naše nove funkcije „Ponude“ u okviru svakog CVapp.rs naloga. Ova funkcija vam omogućava da proširite svoj razvoj posla izvan uobičajenog obima: koristeći stručne preglede CV-jeva, obrazovne usluge, pa čak i poslovne prednosti. Jednostavno idite na meni zaglavlja na vrhu stranice vašeg naloga, idite do odeljka „Ponude“ i pogledajte sve sjajne mogućnosti koje su tamo dostupne.


Ne zaboravite da koristite našu jedinstvenu novu funkciju za statistiku koja vam omogućava da vidite preglede vaših CV-jeva u kratkoročnom i dugoročnom periodu. Saznajte koliko dugo je neko gledao vaš CV i sa koje lokacije. Mogućnost da prepoznate globalne prilike na osnovu grada/zemlje u kojoj se nalazi osoba koja pregleda vaš CV pomoći će vam da ne propustite zainteresovane regrutere! Pratite trendove promene u prikazima vašeg CV-ja da biste procenili interesovanje posetilaca i izvršili promene kada smatrate da je to potrebno.

Takođe obavezno koristite našu ekstenziju za Chrome za našu tablu za praćenje poslova! Sada možete da sačuvate mogućnosti za posao i slobodna radna mesta kad god ih vidite, jednostavnim klikom. Upotreba je vrlo jednostavna:


  • Instalirajte ekstenziju u zvaničnoj Google Chrome prodavnici (besplatno)
  • Prijavite se na svoj nalog
  • Potražite poslove na internetu
  • Sačuvajte poslove u gornjem desnom uglu pregledača
  • Oni će biti sačuvani na vašoj tabli za praćenje poslova. Gotovo!

Imamo i fleksibilne planove za prijavu. Možete početi sa sedmodnevnom probnom pretplatom, a zatim izabrati da se prijavite za šestomesečni ili godišnji plan. Pročitajte više o cenama ovde.


Kako da otkažem svoju premium pretplatu?

Možete da otkažete svoju premium pretplatu u bilo kom trenutku tako što ćete posetiti „Podešavanja naloga“ u gornjem desnom uglu aplikacije. Kliknite ovde da biste saznali više o vraćanju na prethodnu pretplatu ili otkazivanju naloga iz aplikacije.


Ako pređete na besplatni plan, uvek se možete ponovo prijaviti na CVapp.rs da biste besplatno pristupili i uredili svoj CV ili propratno pismo, kao i da izvršite nadogradnju na premium plan u bilo kom trenutku.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas