Kako da dupliram ili napravim više verzija svog CV-ja ili propratnog pisma?

Možete kreirati neograničen broj CV-jeva i propratnih pisama koristeći premium plan. Naš besplatni plan vam omogućava da kreirate jedan CV i propratno pismo, koje možete stalno uređivati.


Zašto je to važno

Personalizovanje svakog CV-ja i propratnog pisma za određeni posao za koji se prijavljujete povećava vaše šanse da budete zaposleni. Ova usmerenost na detalje pokazuje da ste odvojili vreme da razumete poziciju i daje vam priliku da blisko uskladite sadržaj svog CV-ja i propratnog pisma sa opisom posla. Posetite naš blog, „Lift“, da biste dobili više korisnih saveta.

Uređivanje i upravljanje verzijama vašeg CV-ja i propratnog pisma u CVapp.rs je najbrži i najlakši način da to uradite!

Kako duplirati CV

Prijavite se na CVapp.rs i posetite svoju kontrolnu tablu za CV-jeve. Tamo ćete videti listu vaših CV-jeva. Kliknite na dugme na kome piše „Dupliraj“. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Kako preimenovati svoje CV-jeve i propratna pisma

Uvek preimenujte različite verzije svog CV-ja i propratnog pisma. Cilj je da svoj CV i propratno pismo nazovete nečim što će pomoći da vaše traženje posla ostane organizovano. Naši korisnici najčešće preimenuju dokumente prema nazivu posla za koji konkurišu. Najbolje je prilagoditi različite CV-jeve i propratna pisma za različite aplikacije za posao. Možete preimenovati svoj CV i propratno pismo jednostavnim klikom na naziv dokumenta na kontrolnoj tabli. Pogledajte slike ekrana ispod. 

Kada duplirate i preimenujete svoj CV, možete početi da uređujete novu verziju, a i originalni CV će ostati isti. Imaćete mogućnost da dodate drugu fotografiju i koristite drugačiji šablon.

Pogledajte ovaj članak na našem blogu da biste saznali zašto bi trebalo da prilagodite svoj CV za svaku prijavu za posao.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas