Kako mogu besplatno da koristim CVapp.rs?

CVapp.rs sadrži nekoliko različitih alata koje možete koristiti potpuno besplatno, bez unosa podataka sa kreditne kartice. 


U okviru besplatnog nivoa pretplate možete da:

  • Napravite odličan CV od početka uz pomoć našeg kreatora CV-ja koji će vas voditi kroz ceo proces.
  • Napišete propratno pismo koristeći jedan od naših šablona koji su jednostavni za upotrebu i dizajnirani da odgovaraju vašem CV-ju i preuzmete ga besplatno u PDF formatu.
  • Preuzmete svoj CV u TXT formatu da biste kopirali / nalepili podatke u njega i dizajnirali ga po sopstvenom nahođenju.
  • Podelite online linkove do svog CV-ja
  • Pretražite i koristite našu biblioteku u kojoj se nalaze primeri CV-jeva. Naša obimna biblioteka STVARNIH CV-jeva je odlično mesto na kojem možete naći inspiraciju.
  • Pretražite poslove koji se nalaze širom interneta na jednom mestu.
  • Prijavite se da biste pristupili svom propratnom pismu / uredili svoje propratno pismo.
  • Probni period vam omogućava pristup premium funkcijama tokom 7 dana i automatski se obnavlja, čime se aktivira mesečna pretplata. Možete da otkažete svoj nalog u bilo kojem trenutku u meniju „Nalog“  koji se nalazi gornjem desnom uglu aplikacije.

Kako besplatno podeliti linkove do svog CV-ja

Koristite CVapp.rs besplatno i iskoristite naše premium dizajnirane teme tako što ćete podeliti online link do vašeg CV-ja. Online link do vašeg CV-ja je brz i lak način da podelite vaš CV sa potencijalnim poslodavcima ili sa ljudima u vašoj mreži putem imejla, poruke, ili čak SMS poruke. Saznajte više o deljenju online linkova do vašeg CV-ja ovde.


Kako da besplatno preuzmem TXT datoteku

Kada napravite svoj CV na CVapp.rs i poželite da ga besplatno preuzmete, možete da preuzmete TXT datoteku. TXT datoteka je upravo ono što joj ime kaže. To je samo tekst vašeg CV-ja bez dizajnirane teme. Kada preuzmete TXT datoteku, možete da je otvorite na računaru, izaberete sav tekst, a zatim kopirate i nalepite tekst u program za obradu teksta kao što je Word ili Google Docs. Nakon toga možete sami da prilagodite format i stil prema sopstvenim željama, pri čemu i dalje imate osnovu za odličan CV. Takođe možete besplatno da preuzmete PDF ili TXT datoteku svog propratnog pisma. Sada nudimo 18 svežih i inovativnih šablona propratnog pisma koje možete uskladiti sa šablonom svog CV-ja, čime dobijate moćnu kombinaciju.


Da biste preuzeli TXT datoteku svog CV-ja ili šablon, prijavite se na CVapp.rs i posetite svoju kontrolnu tablu. Kliknite na link ispod glavnog menija za svaki CV ili propratno pismo kako biste preuzeli TXT datoteku. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Uvek možete ponovo da se prijavite na CVapp.rs da biste pristupili svom CV-ju i uređivali ga u budućnosti. Uvek možete besplatno da koristite CVapp.rs da biste ažurirali svoj CV, umesto da gubite vreme tražeći datoteke na računaru ili iznova sastavljajući svoj CV iz godine u godinu, čak i ako se odjavite sa premium plana.


Pored besplatnih funkcija koje su ovde navedene, takođe možete da iskoristite naše besplatne resurse napravljene da vam pomognu da kreirate odličan CV i brzo se zaposlite:

  • Primeri CV-jeva- biblioteka od preko 250 stvarnih primera CV-jeva organizovanih po delatnostima.
  • Primeri propratnih pisama - biblioteka od preko 50 besplatnih primera propratnih pisama na osnovu kojih možete steći nova znanja.
  • Blog- najnoviji saveti o pisanju CV-ja, saveti za karijeru, besplatni šabloni i još mnogo toga. Nedavno smo preimenovali blog u „Lift“ da bismo dodatno naglasili njegovu svrhu, a to je podizanje vašeg uspeha na viši nivo. Pročitajte dodatnih 30 novih blogova samo iz ove godine!

Obavestite nas ako imate bilo kakvih pitanja ili povratnih informacija o besplatnom korišćenju CVapp.rs.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas