Kako da promenim svoj šablon ili dizajn?

CVapp.rs nudi nekoliko različito dizajniranih tema ili šablona. Sve naše teme rade sa sadržajem vašeg CV-ja tako da ne morate da brinete o promeni sadržaja kako bi odgovarao svakom dizajnu. Posebno nas uzbuđuje činjenica da je Docx (Word) funkcija eksportovanja sada aktivna za jedan od naših najpopularnijih šablona, „Dablin“.


Kada kreirate svoj CV, možete da promenite dizajn ili šablon u trenu. Prvo idite na CV koji želite da promenite i kliknite da biste uredili CV. Na levoj strani ćete videti različite šablone CV-jeva koje možete izabrati. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Ako se nalazite u režimu pregleda cele stranice, možete promeniti šablon tako što ćete kliknuti na ikonu „Izaberi šablon“ na dnu ekrana. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Ako tražite više načina da prilagodite svoj CV, uvek možete:

  • Izabrati drugi šablon.
  • Sertifikovati i unaprediti svoje veštine da biste uverili i impresionirali poslodavce, kao i potencijalne klijente. Koristite našu alatku za sugestiju veština da biste olakšali dodavanje pravih veština.
  • Koristiti naš prilagođeni alat za biranje boja da biste ulepšali svoj CV i promenili boje teme.
  • Aktivirati ili deaktivirati svoju fotografiju.
  • Promeniti jezik.
  • Naš uređivač naslova odeljka je još jedan način da olakšate pisanje CV-ja i omogućava vam da prilagodite odeljke CV-ja svom ukusu.

Takođe sa zadovoljstvom najavljujemo dodavanje ČETIRI nova svetla šablona za CV i propratna pisma kako bismo dodali novi pečat svakoj prijavi za posao. „Cape Town“ karakterišu moderni blokovi boja i boldovani font, dok  „Geneva“ ostaje otmena sa nenaglašenim tekstom na živopisnoj pozadini. „Lisbon“ je najnoviji član naše kreativne porodice, sa razigranom šarenom šemom i nautičkim osećajem.


Pored ovih uzbudljivih dodataka šablona, tu je i poboljšana verzija našeg šablona „Moskva“, i zaista je bolja nego ikad. Primetićete da smo dodali veći odeljak veština tako da možete lako da pokažete svoje prednosti, plus radijalni brojčanici koji vam omogućavaju da kažete poslodavcu koliko stručnosti ste do sada stekli. Međutim, najzanimljiviji element našeg redizajna je pet pozadina sa gradijentom koje možete izabrati! Bez obzira na to da li volite pastelno ljubičastu ili osvežavajuću zelenu nijansu, ovi šareni detalji vam omogućavaju da kreirate CV koji menadžeri za zapošljavanje prosto moraju da pročitaju.

Da biste saznali više o tome kako da prilagodite svoj CV, pogledajte ovaj članak na blogu.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas