Zašto nešto nedostaje ili nije sačuvano?

Sve što unesete u uređivač CV-ja ili propratnog pisma biće odmah sačuvano, što je podrazumevana opcija. Ne morate da kliknete na „Sačuvaj“ da biste sačuvali svoj sadržaj. Naša nova funkcija podrške za pisanje CV-ja u offline režimu omogućava korisnicima da budu obavešteni ako dođe do prekida veze sa internetom i da svi podaci koji su promenjeni budu sačuvani čak i kada internet ne radi. Kada se internet konekcija ponovo uspostavi, od naših korisnika će biti zatraženo da nastave sa uređivanjem svog dokumenta, a sačuvani podaci će biti sinhronizovani sa serverom.

Kada pregledate svoj CV ili propratno pismo, videćete strelice na vrhu za pregled sledeće stranice. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Rešavanje problema

  • Ako i dalje imate problema sa čuvanjem ili pronalaženjem sadržaja koji ste dodali, takođe bi trebalo da:
  • Proverite kontrolnu tablu za uređivanje svog CV-ja ili propratnog pisma i uverite se da ne gledate pogrešnu verziju svog dokumenta.
  • Proverite da li ste prijavljeni sa tačnom imejl adresom. Ako ste se prvobitno prijavili za CVapp.rs koristeći Google, LinkedIn ili Facebook, onda se vaš nalog kreira sa imejl adresom koju koristite na tim alatima.
  • Osvežite aplikaciju ili pokušajte da se odjavite i ponovo prijavite.
  • Pokušajte da kreirate i sačuvate sadržaj koristeći Chrome, veb pregledač koji ima najbolju podršku.
  • Ako i dalje imate problema da pronađete nešto što ste sačuvali ili sačuvate svoj CV ili propratno pismo, obratite nam se. To može biti greška ili je moguće da ćemo moći da identifikujemo problem i vratimo izgubljeni sadržaj. Nadamo se da ćemo moći da vas vratimo na pravi put!

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas