Kako funkcioniše naplata?

CVapp.rs ima nekoliko različitih opcija naplate za naše premium planove.  Saznajte više o tome kako da besplatno koristite CVapp.rs.

Premium probna pretplata i mesečna naplata

Počnite da  koristite naše premium funkcije nadogradnjom na sedmodnevnu probnu pretplatu za 95 RSD. Probna pretplata vam omogućava pristup svim našim premium funkcijama tokom sedmodnevnog perioda. Ako odlučite da otkažete mesečnu pretplatu tokom ovih 7 dana, neće vam biti naplaćen mesečni plan.

Ako je vaš probni period još uvek aktivan nakon 7 dana i ne otkažete ga, automatski ćete biti prijavljeni za mesečnu premium pretplatu i biće vam naplaćeno 1999 RSD svakih 30 dana.

Šestomesečne i godišnje pretplate

Ako nadogradite svoju pretplatu na šestomesečnu ili godišnju premium pretplatu, dobićete popust do 75% i imaćete pristup premium funkcijama tokom čitavog trajanja vašeg članstva. Ako nakon 6 ili 12 meseci ne obnovite svoj plan, vaš nalog automatski ponovo prelazi na besplatan plan, tako da ne morate brinuti o otkazivanju naloga. Uvek možete nadograditi svoj plan u bilo koje vreme.


Jednokratna plaćanja

Takođe nudimo jednokratna plaćanja, u zavisnosti od zemlje porekla. U ovom slučaju, možete da preuzmete svoj CV bez periodične pretplate. Jednokratna plaćanja se ne obnavljaju automatski, tako da nema potrebe za otkazivanjem, jer ne predstavljaju pretplatu.

Konverzija valuta

Naši probni periodi i premium članstva imaju svoju cenu i naplaćuju se u američkim dolarima. U zavisnosti od vaše lokacije, ovo može da varira jer nudimo različite valute u zavisnosti od zemlje porekla. To takođe može da znači da vaša kreditna kartica automatski konvertuje našu cenu u zaduženje na vašem računu u vašoj lokalnoj valuti. Mi nemamo kontrolu nad tim kako kompanije za kreditne kartice konvertuju valute ili terete račune. Slobodno nam se obratite ako imate pitanja o ceni ili valuti.

Kako urediti podešavanja naplate

Upravljajte podešavanjima naplate direktno iz aplikacije u CVapp.rs. Prijavite se i kliknite na „Nalog“ u gornjem desnom uglu. Na prvoj stranici možete otkazati pretplatu, izbrisati nalog ili proveriti vrstu plana koji koristite.  Saznajte kako da otkažete svoj nalog.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas