Korisnički vodič za CVapp.rs

Dobrodošli na CVapp.rs. Ovaj vodič će vam pomoći da iskoristite vaše iskustvo na najbolji način i nadamo se da će vas dovesti korak bliže sledećem poslu. 


U nastavku se nalazi kombinacija korisnih često postavljanih pitanja o korišćenju aplikacije. Takođe možete posetiti naš blog, „Lift“, kako biste dobili najnovije i najbolje savete koji će vam pomoći u vašoj potrazi za savršenim poslom.


CV-jevi

Umesto da pravite svoj CV ispočetka, naš kreator CV-ja vas vodi kroz brze korake za pravljenje izuzetnog CV-ja. Evo nekoliko resursa za CV-jeve koji će vam pomoći da započnete:

Propratna pisma

Ako koristite propratno pismo kao deo materijala za prijavu za posao, možete da koristite CVapp.rs za izradu i preuzimanje propratnih pisama. Izaberite jedan od naših profesionalno dizajniranih šablona propratnog pisma i unapredite svoju prijavu veoma brzo. Sada nudimo 18 inovativnih i modernih šablona propratnog pisma koji su pažljivo dizajnirani da odgovaraju vašem CV-ju i da ga dopune. Možete čak da spojite svoj CV i propratno pismo u jedan PDF fajl radi najveće moguće praktičnosti.


Traženje posla

U zavisnosti od vaše lokacije, možete pretraživati i prijaviti se na veliki broj poslova na CVapp.rs. Kombinujemo oglase za posao sa sajtova Indeed i ZipRecruiter kako biste uštedeli vreme dok tražite novi posao. 

Potraga za idealnim poslovima takođe može biti odličan izvor inspiracije za ključne reči za vaše CV-jeve i propratna pisma.


Funkcija „Ponude“ 


Sada možete da iskoristite prednosti naše funkcije „Ponude“ u okviru svakog CVapp.rs naloga. Ova funkcija vam omogućava da proširite razvoj svog posla izvan uobičajenog obima: koristeći stručne preglede CV-jeva, obrazovne usluge, pa čak i poslovne prednosti.

Jednostavno idite na meni zaglavlja na vrhu stranice vašeg naloga, idite do odeljka „Ponude“ i

pogledajte sve sjajne mogućnosti koje su tamo dostupne.


Funkcija „Statistika“


Naša jedinstvena funkcija „Statistika“ koja vam omogućava da vidite pregled vaših CV-jeva u kratkoročnom i dugoročnom periodu može vam biti od velike koristi. Saznajte koliko dugo je neko gledao vaš CV i sa koje lokacije. Mogućnost da prepoznate globalne prilike na osnovu grada/zemlje u kojoj se nalazi osoba koja pregleda vaš CV pomoći će vam da ne propustite zainteresovane regrutere! Pratite promene u trendovima pregleda vašeg CV-ja kako biste procenili interesovanje osoba koje ga pregledaju i izvršili promene kada smatrate da je to potrebno. Ovo je vrhunski alat za povratne informacije koji će vam omogućiti da efikasno upravljate svojim CV-jem na osnovu reakcija drugih.


Obavezno iskoristite neverovatnu novu funkciju u našem kreatoru koja pomaže našim korisnicima da se bolje pripreme za razgovore za posao: Škola razgovora za posao! U njoj su dostupni različiti korisni alati, uključujući simulaciju razgovora za posao, što vam može pomoći da osmislite strategije pomoću kojih ćete ostvariti najbolje rezultate na razgovoru za posao. Pomoću Škole razgovora za posao možete napraviti prilagođeni plan kako biste sebi obezbedili bolje šanse za uspeh na razgovoru za posao. Zašto ne biste sebi dali najbolju šansu? Pogledajte Školu razgovora za posao danas!


Nalozi

Počnite da koristite CVapp.rs besplatno i uvek možete da se prijavite na CVapp.rs da biste uređivali svoje dokumente koristeći magični link koji je poslat na vaš imejl. Saznajte više o našim najpopularnijim funkcijama u „Besplatnom planu“. Ako pređete na probni ili plaćeni plan kako biste preuzeli PDF-ove, možete otkazati svoju pretplatu u bilo kom trenutku  iz menija „Nalog“ u aplikaciji. 

Kontaktirajte sa nama

Postoji nekoliko načina da budete stalno informisani o najnovijim resursima, saznate više o novim funkcijama i stupite u kontakt sa našim timom za podršku. Obavezno iskoristite naš bilten koji osobama koje traže posao i profesionalcima pruža najnovije i najbolje savete vezane za CV-jeve i poslove! Šta je najbolje u tome? Jednostavno se čita za manje od 15 minuta!

Jedna od najnovijih uzbudljivih promena u poslednje vreme bila je naše spajanje sa Talent Inc - vodećim digitalnim resursom i pouzdanim savetnikom za osobe koje traže posao širom sveta. Talent Inc. je uvrstio CVapp.rs među svoje mnogobrojne brendove za pružanje profesionalnih usluga u oblasti karijere, kao što su TopResume, TopCV i TopInterview. Za naše korisnike, to znači samo promene nabolje. Svi naši proizvodi će imati istu svrhu, ali ćemo uložiti još više resursa kako bi CVapp.rs postao vaša profesionalna supermoć!

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas