Kako da pratim svoje prijave za posao ili pretragu poslova?

Prosečna osoba koja traži posao se prijavi na 25 - 50 poslova tokom aktivne potrage za poslom. To može da uključuje mnogo informacija koje treba pratiti! 

Koristite tablu za praćenje poslova na sajtu CVapp.rs da biste organizovali svoju potragu za poslom i pratite kompanije i poslove na koje se prijavljujete. Lako upravljajte svojom ulogom u procesu zapošljavanja i ostvarite brže svoje ciljeve u karijeri.

Kako to funkcioniše

prikazivanje


Kliknite na „Praćenje poslova“ u glavnoj navigaciji da biste otvorili kontrolnu tablu za praćenje poslova. Pogledajte snimak ekrana ispod.

  • Onda kliknite na „Dodaj posao“ u bilo kojem statusu. Pogledajte snimak ekrana ispod.
  • Statusi su definisani kako bi vam pomogli da ostanete organizovani:
  • Spisak želja – poslovi za koje želite da se prijavite, ali još uvek niste.
  • Prijava poslata - poslovi za koje ste se već prijavili i čekate odgovor. 
  • Razgovor - poslovi za koje ste već imali razgovor i čekate odgovor ili poslovi za koje imate zakazan Ponuda - poslovi za koje imate ponudu na čekanju.
  • Odbijen - poslovi za koje ste odbijeni.

Sa ponosom vam predstavljamo našu ekstenziju za Chrome za našu tablu za praćenje poslova!

Sada možete da sačuvate mogućnosti za posao i slobodna radna mesta kad god ih vidite, direktno u uglu vašeg pregledača. Upotreba je vrlo jednostavna:


  • Instalirajte ekstenziju u zvaničnoj Google Chrome prodavnici (besplatno)
  • Prijavite se na svoj nalog
  • Potražite poslove na internetu
  • Sačuvajte poslove u gornjem desnom uglu pregledača
  • Oni će biti sačuvani na vašoj tabli za praćenje poslova. Gotovo!

Obaveštenje o novoj funkciji!


Obavezno iskoristite neverovatnu novu funkciju u našem kreatoru koja pomaže našim korisnicima da se bolje pripreme za razgovore za posao: Škola razgovora za posao! U njoj su dostupni različiti korisni alati, uključujući simulaciju razgovora za posao, što vam može pomoći da osmislite strategije pomoću kojih ćete ostvariti najbolje rezultate na razgovoru za posao. Pomoću Škole razgovora za posao možete napraviti prilagođeni plan kako biste sebi obezbedili bolje šanse za uspeh na razgovoru za posao. Zašto ne biste sebi dali najbolju šansu? Pogledajte Školu razgovora za posao danas!


*Napomena: Nemojte se obeshrabriti ako se prijavite za mnogo poslova i ne dobijete odgovore. Poslodavci često dobijaju stotine prijava, tako da ako ne dobijete odgovor nakon 4-6 nedelja, obično možete pretpostaviti da je vaša prijava odbijena. Uvek preporučujemo da zatražite povratne informacije da biste bili sigurni. Najbolja strategija je da nastavite da prilagođavate svoj CV i prijave kako biste se prijavili za više poslova dok ne dobijete pozitivan odgovor. Takođe možete iskoristiti povratne informacije poslodavca da biste poboljšali proces traženja posla. Kada budete spremni da premestite posao iz jednog statusa u drugi, kliknite i držite posao da biste ga prevukli i spustili u kolonu drugog statusa.


Dodavanje novog posla

Kada dodate novi posao u svoju tablu, takođe možete da dodate detalje kao što su oznake, link do opisa posla, informacije o plati, beleške i još mnogo toga.


Takođe nudimo opciju da spojite svoj CV i propratno pismo u jedan PDF fajl da biste bili organizovani i pojednostavili proces prijave za posao. Ovu novu funkciju možete pronaći u padajućem meniju pod opcijom „Više“, desno od pregleda vašeg CV-ja/propratnog pisma. Zatim jednostavno odaberite koja dva dokumenta želite da spojite i spremni ste!


Sada možete da imate velike koristi od naše jedinstvene funkcije „Statistika“ koja vam omogućava da vidite pregled vaših CV-jeva u kratkoročnom i dugoročnom periodu. Saznajte koliko dugo je neko gledao vaš CV i sa koje lokacije. Mogućnost da prepoznate globalne prilike na osnovu grada/zemlje u kojoj se nalazi osoba koja pregleda vaš CV pomoći će vam da ne propustite zainteresovane regrutere! Pratite promene u trendovima pregleda vašeg CV-ja kako biste procenili interesovanje osoba koje ga pregledaju i izvršili promene kada smatrate da je to potrebno. Ovo je vrhunski alat za povratne informacije koji će vam omogućiti da efikasno upravljate svojim CV-jem na osnovu reakcija drugih.


Uskoro

Planiramo da predstavimo nekoliko uzbudljivih funkcija za praćenje poslova u smernicama, uključujući besplatnu ekstenziju za Chrome koja će vam pomoći da lakše pronađete i sačuvate poslove. Takođe ćemo ponuditi efikasniji način upravljanja kontaktima i još mnogo toga. Ako ste zainteresovani za ovu funkciju, pratite promene u našem dnevniku promena da biste videli najnovija ažuriranja.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas