Kako da se prijavim na CVapp.rs?

Kada počnete da pravite CV na CVapp.rs, uvek se vraćate i ponovo prijavljujete da biste pristupili svojim CV-jevima i nastavili sa uređivanjem.

Vodič za prijavljivanje i rešavanje problema

Korak 1: Posetite ovaj link.

Korak 2:  Unesite svoju imejl adresu ili kliknite na prijavu pomoću društvenog profila. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Korak 3:  Proverite svoj imejl za magični link i kliknite na dugme ili link u tom imejlu. Pogledajte snimak ekrana ispod.

BUM  - tu ste!

📌  Profesionalni saveti za rešavanje problema sa prijavljivanjem

  • Ako ste se ranije registrovali na CVapp.rs, ali vam je teško da se prijavite, u nastavku je nekoliko saveta za rešavanje problema:
  • Ako vaša imejl adresa ne radi i ako ste se prijavili koristeći Facebook ili LinkedIn, postarajte se da koristite imejl adresu koja je povezana sa bilo kojim od tih društvenih profila.
  • Ako vaša imejl adresa radi, ali ne dobijate imejl sa magičnim linkom, proverite svoju neželjenu poštu ili pokušajte da u svom prijemnom sandučetu potražite CVapp.rs.
  • Magični  link važi samo 48 sati. Kada link istekne, moraćete ponovo da se prijavite sa svojom imejl adresom da biste dobili novi magični link.
  • Ako pokušavate da se prijavite koristeći neki od naših lokalnih brendova, ali ste se prvobitno registrovali za CVapp.rs, primetićete da ćete biti preusmereni na CVapp.rs kada pokušate da se prijavite. Moraćete da koristite drugu imejl adresu da se prijavite za lokalni brend. Pored toga, možete saznati više o prilagođavanju vašeg jezika na CVapp.rs ovde.
  • Ako, nakon što isprobate ove savete, još uvek ne možete da se prijavite, ne brinite. Obratite se našem timu i mi ćemo se potruditi da vam pomognemo da pronađete svoj nalog ili da kreirate privremenu lozinku.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas