Kako da otkažem pretplatu, vratim je na stariju verziju ili izbrišem svoj nalog?

Možete otkazati pretplatu na CVapp.rs direktno sa naše veb stranice i bez prijavljivanja u aplikaciju. Da biste to uradili, posetite našu stranicu za Kontakt ovde, a zatim kliknite na opciju „Otkaži pretplatu“ u meniju.

Tamo ćete videti opciju da potražite svoj nalog koristeći svoju imejl adresu. Ako je vaša imejl adresa pronađena, možete kliknuti na dugme za otkazivanje pretplate. Kada kliknete na to dugme, poslaćemo vam imejl sa potvrdom. Moraćete da potvrdite otkazivanje prateći korake date putem imejla. Ako ne dobijete imejl u roku od nekoliko minuta, proverite svoju neželjenu poštu ili potražite „CVapp.rs“ u prijemnom sandučetu.

Ako vaša imejl adresa nije pronađena, pokušajte da potražite drugu imejl adresu koju ste mogli da koristite. Ako i dalje ne uspevate ili ne dobijate imejl sa potvrdom, možete pokušati da pratite korake u nastavku da biste otkazali pretplatu iz aplikacije ili se obratite našem timu za pomoć.


Kako da otkažem ili vratim svoj nalog na stariju verziju iz aplikacije


Možete da vratite svoj nalog na stariju verziju ili obrišete svoj nalog u bilo kom trenutku direktno iz aplikacije. Kada se prijavite i želite da vratite nalog na stariju verziju, kliknite na padajući meni u gornjem desnom uglu i kliknite na „Podešavanja naloga“. Ne zaboravite da je odabir za brisanje vašeg naloga trajan i da će rezultirati brisanjem vaših podataka. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Možete izabrati da zadržite podešavanja onakva kakva jesu, vratite svoj nalog na stariju verziju ili da izbrišete svoj nalog.


Šta se dešava nakon što obrišem ili vratim svoj nalog na stariju verziju?


Nakon što potvrdite otkazivanje, imaćete premium pristup 30 dana od poslednje mesečne uplate ili 7 dana od poslednje uplate za probni pristup. Kada vaša premium pretplata istekne, vaš nalog se vraća na besplatni.

Uvek se možete ponovo prijaviti na CVapp.rs da biste pristupili svom CV-ju ili ga uredili, da koristite sve naše besplatne funkcije kao što su deljenje CV-ja i traženje posla, kao i da ponovo nadogradite nalog u bilo kom trenutku u budućnosti.


Kako da zauvek izbrišem svoj nalog?


Ako želite da zauvek izbrišete svoj nalog, skrolujte do dna stranice „Podešavanja naloga“ i kliknite na „Izbriši nalog“. Pogledajte snimak ekrana ispod.

Brisanje vašeg naloga sa CVapp.rs je trajno. Kada se nalog izbriše, naš tim za podršku ne može da preuzme podatke o vašem CV-ju ili propratnom pismu.

I dalje trebate pomoć Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas